Araban'da "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Araban'da "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü"

26.02.2015 16:09

Araban Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen "Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam yürüyüşü"ne vatandaşlardan yoğun ilgi gösterdi.

Araban Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen "Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam yürüyüşü"ne vatandaşlardan yoğun ilgi gösterdi.

Araban Toplum Sağlığı Merkezi'nce sağlık için hareket etmenin önemine dikkat çekmek ıyla düzenlenen yürüyüşe, Kaymakam Serhat Karabektaş, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler ve ilçe kurum amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Yürüyüş sonunda konuşma yapan Kaymakam Karabektaş, "Hepimiz sağlığımız için önemli olan yürüyüşe önem vermeliyiz. Her gün 20-30 dakika yürüyerek sağlıklı yaşayabiliriz" dedi.

Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri de yürüyerek, asansör yerine merdiven kullanarak, yemek porsiyonlarını küçülterek, şeker ve tuzu azaltarak daha sağlıklı bir yaşam tarzının benimseneceğini belirterek sağlık için hareket etmenin şart olduğunu söylediler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Araban'da 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü' - Son Dakika


Advertisement