Araç Belediyespor'un Devre Arası Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Araç Belediyespor'un Devre Arası Hazırlıkları

Araç Belediyespor\'un Devre Arası Hazırlıkları
27.12.2013 16:42

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, ikinci yarı için yeni oyun sistemi üzerinde çalışıyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında yeni oyun sistemi üzerinde çalışıyor.

Oyuncular, Atatürk Spor Salonu'nda şut ve kuvvet çalışmalarıyla hazırlıklarına devam ediyor.

Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haftanın 4 günü çift, 2 günü ise tek antrenmanla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Takımlarındaki eksik oyuncular nedeniyle planladıkları hazırlık çalışmalarını yapamadıklarını anlatan Masic, "Sabah antrenmanında kuvvet, akşam ise taktik çalışıyoruz. Her şey iyi gidiyor. Yeni bir sistem belirledik ve ona göre çalışıyoruz. İnşallah oyuncularımızın performansı bu sistemle daha da artacak. Herkesin morali de yerinde" diye konuştu.

Masic, ligin ikinci yarısından çok umutlu olduklarını, puanlarının önemli oranda artacağına inandığını sözlerine ekledi. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Araç Belediyespor'un Devre Arası Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement