Arguvan Belediyesi Okullara Destek Veriyor - Son Dakika
Yerel

Arguvan Belediyesi Okullara Destek Veriyor

Arguvan Belediyesi ilçedeki okulların eksikliklerini gidermek için çalışmalar yürütüyor.

11.02.2015 16:52

Arguvan Belediyesi ilçedeki okulların eksikliklerini gidermek için çalışmalar yürütüyor.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emekli öğretmen olduğu için ilçenin okuma seviyesini ve başarı çıtasını yükseltmek amacıyla belediye olarak okullara destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Daha önceden Şehit Tuncay Göksu İlköğretim Okulu'na bilgisayar, kitap ve okulun çevre düzenlenmesinde bulunduklarını, Atmalılar İlköğretim Okulu'na kitab bağışı yaptıklarını ve diğer okullarda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdiklerini dile getiren Kızıldaş, Arguvan Çok Programlı Lisesi kütüphanesine de daha önce kitap bağışında bulunduklarını ve çevre düzenlenmesi yardımında bulunduklarını hatırlattı.

Lisenin idarecilerin bulunduğu katta belediye tarafından fayans döşemesi yapıldığını anlatan Kızıldaş, "İlçemizin eğitim çıtasını yükseltmek için Kaymakam Selçuk Yosunkaya ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz'le istişare ederek Arguvan Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinden elimizden gelen her türlü yardım ve desteklerimizi vereceğiz. Çocuklarımızın okuyup kendilerini geliştirmeleri, iyi bir nesil olarak yetişmeleri için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arguvan Belediyesi Okullara Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement