Arteks'ten Yeni Bir Albüm Daha - Son Dakika
Yerel

Arteks'ten Yeni Bir Albüm Daha

Arteks\'ten Yeni Bir Albüm Daha

'Kıyamet-i Şirince' şarkısı ile ülke çapında tanınır hale gelen Selçuk'lu HİP-HOP & RAP grubu ARTEKS, bu kez 3.ve yepyeni bir albümle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

19.02.2013 11:06

'Kıyamet-i Şirince' şarkısı ile ülke çapında tanınır hale gelen Selçuk'lu HİP-HOP & RAP grubu ARTEKS, bu kez 3. ve yepyeni bir albümle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Üçüncü albümünü çıkaran Selçuklu genç HİP-HOP & RAP grubu ARTEKS'in, "Devran-ı Hüzün" adını verdikleri albümlerinde birbirinden güzel parçalar yer alıyor. Grup üyeleri, bu albümün de tıpkı diğer albümler gibi ve özellikle Maya uygarlığına göre 21 Aralık'ta kopacağına inanılan Kıyamet gününe özel yazılan "Kıyamet-i Şirince" adlı şarkı gibi ün yapacağına inandıklarını kaydettiler.

İnternet üzerinden undergrand olarak yayınlanan albümün, koleksiyoncular için sınırlı sayıda CD üzerine de basılacağı açıklandı.

Albüm sırasıyla şu şarkılar yer alıyor: Devran-ı Hüzün (albüme adını veren şarkı), Kanadı Kırık (düet: Ceren Sönmez ), Merhaba ve Hoşça Kal, Git Bu Gece (düet: Ceren Onan ), Yalan Değil, Sende Gidersen, Başladı ve Bitti, Aşkın Büyüsü, Kan Çanağı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arteks'ten Yeni Bir Albüm Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement