Asansörlerin Denetimi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Asansörlerin Denetimi Protokolü İmzalandı

Asansörlerin Denetimi Protokolü İmzalandı

Kayapınar Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi arasında asansörlerin iki yıl boyunca denetlenmesi protokolü imzalandı.

26.06.2014 16:27

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi arasında ilçe sınarları içinde bulunun tüm yapılardaki asansörlerin iki yıl boyunca denetlenmesi protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine Eş Belediye Başkanları Mehmet Ali Aydın, Fatma Arşimet, Makina Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi Başkanı Gurbet Örçen ve oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Eş Belediye Başkanları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet, belediye olarak insan yaşamının kendileri için öncelik olduğunu belirtiler. Odayla yapılan protokolün gereklerinin yapılması için belediyenin üzerine düşeni yapacaklarını söyleyen eş başkanlar, kentin yaşanabilir olması için tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışma devam edeceklerini belirtiler.

Makina Mühendisleri Odası Diyarbakır Şube Başkanı Gurbet Örçen, asansörlerin düzenli ve teknik anlamda uzmanlarca denetlemesinin yaşanabilecek kazaların önlenmesinde önemli olduğunu belerterek, Kayapınar Belediyesi yönetiminin gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Asansörlerin Denetimi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement