Asfk'den Mahmut Kırıkçı'ya Plaket - Son Dakika
Yerel

Asfk'den Mahmut Kırıkçı'ya Plaket

Asfk\'den Mahmut Kırıkçı\'ya Plaket

Şanlıurfa Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine verdikleri destekten dolayı Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı'ya plaket verdi.

19.06.2013 16:21

Şanlıurfa Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine verdikleri destekten dolayı Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı'ya plaket verdi.

Kırıkçı'yı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli, "Belediye bize şuan bir saha yapıyor. Gençlere yönelik 20'nin üzerinde semt sahası yaptı. Gençlere yönelik ücretsiz yüzme havuzları yapıldı. Dönem dönem amatörlerimize forma hediye edildi. Bundan dolayı belediye bir teşekkür plaketi takdim ettik" dedi.

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı da amatör kulüplerin, Şanlıurfa Spor'un alt yapısına futbolcu yetiştirmesi konusunda büyük emekleri olduğunu hatırlatarak "Belediyemizin de amatör kulüplerine büyük desteği oluyor. Bu vesile ile bize verilen plaketten dolayı Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli ve Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu'na teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asfk'den Mahmut Kırıkçı'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement