Aski Didim'de Su Tahsilatına Başladı - Son Dakika
Yerel

Aski Didim'de Su Tahsilatına Başladı

Aski Didim\'de Su Tahsilatına Başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan, Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Didim’de açılan veznelerde su parası tahsilatına başladı.

18.07.2014 18:57

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan, Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Didim'de açılan veznelerde su parası tahsilatına başladı.

Didim Belediyesi Hizmet Binası'nda açılan, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak kurulan ASKİ su tahsilatlarını devralmaya başladı. 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu gereğince İlçe Belediyeleri'nin içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin yapımı, işletimi ve bunlara ilişkin hizmetlerin devamı için belirlenen ücret ve bedellerin tahsilatına başlandı. Yerel seçimler sonrası büyükşehir belediyesince yapılması gereken su bedellerinin tahsilatını bu güne kadar sürdüren Didim Belediyesi ASKİ'nin İlçede tahsilat veznesini kurmasıyla bu sorumluluğu büyükşehir belediyesine devretti.

Öte yandan Didim'de oturan yada yazlıkçı olarak gelenler Didim belediyesi içerisinde kartlı su sayaçlarına su yükleme hizmetini almaya devam ettiği görülürken, su ödeme işlemlerinde sıkıntı yaşamadıkları dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aski Didim'de Su Tahsilatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement