Atalay: "Uzunköprü Halkıyla Aramızda Sevgi Bağı Var" - Son Dakika
Yerel

Atalay: "Uzunköprü Halkıyla Aramızda Sevgi Bağı Var"

Atalay: "Uzunköprü Halkıyla Aramızda Sevgi Bağı Var"

Uzunköprü AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Şadan Atalay, aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

18.10.2013 12:50

Uzunköprü AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Şadan Atalay, aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün kahve ziyaretlerinde vatandaşla buluşan Atalay, ziyaret ettiği Muradiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve vatandaşların sevgisiyle karşılaştı.

"UZUNKÖPRÜ HALKINDAN BANA RAĞBET VAR"

Atalay, düzenlemiş olduğu mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada "Uzunköprü halkıyla aramızda sevgi bağı var.Bu gün Muradiye Mahallesini yarın ise Bey Mahallesini daha sonra ise Atatürk Mahallesini ve diğer mahallelerde ziyaretlerime devam edeceğim. Hane hane dert dinleyeceğim çözüm üreteceğim. Halkın bana olan teveccühü çok güzel. Halkımızdan aday adayı olmuş değil de sanki aday olmuşum algısı var. Buda beni çok memnun ediyor. Ben önce Allah'a sonra Uzunköprülü hemşerilerime güveniyorum" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece çok güzel işler başaracaklarına inandığını kaydeden Atalay, "Ben belediye başkanı profili olmak gibi değil de gerçekten halktan biri olarak bu noktada nasıl bu gün böyle halkın içindeysem adaylık sürecinde de eğer nasip olursa seçilirsem aynı şekilde böyle halkla beraber olamaya devam edeceğim. Köy iken mahalle olan Çöpköy ve Yeniköy mahallelerimize de ziyarette bulunacağım. Benim gözümde herkes eşittir benim bu zamana kadar hiç rüşvetçi arkadaşım olmadı olamazda. Bizde durum neyse odur. Sabah, Öğle, Akşam demeden yağmur, çamur dinlemeden çalışacağız. Allah nasip kısmet ederse Aday olursam farklı çalışmalara gireceğiz" diye konuştu - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atalay: 'Uzunköprü Halkıyla Aramızda Sevgi Bağı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement