Atanur Çağlayan Hüzün ve Sevinçle Edremit'ten Yeni Görev Yerine Yolcu Edildi - Son Dakika
Yerel

Atanur Çağlayan Hüzün ve Sevinçle Edremit'ten Yeni Görev Yerine Yolcu Edildi

Atanur Çağlayan Hüzün ve Sevinçle Edremit\'ten Yeni Görev Yerine Yolcu Edildi

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Atanur Çağlayan ilişiğini keserek yeni görev yerine gitmek üzere, ilçeden ayrıldı.

23.03.2014 15:13

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Atanur Çağlayan ilişiğini keserek yeni görev yerine gitmek üzere, ilçeden ayrıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde vedası nedeniyle hüzün, terfi etmesi nedeniyle sevinç yaşandı.

Ardından ise Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir- Sen sendikası yönetimi, işyeri temsilcileri ile davetli meslek odası başkanı, siyasi parti temsilcileri öğretmen, idareci ve eğitim çalışanlarının katılımı ile Akçay Hasbihal Kafe'de, Atanur Çağlayan, meslektaşları ile veda kahvaltısında bir araya geldi.

Törende konuşan Eğitim Bir-Sen Edremit Temsilcisi İsmail Damar, "İlçemize uzun yıllar hizmet eden değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz. İlçemizde eğitimin kalitesini arttırmaya yönelik son derece önemli adımlar atan, yeni okullar kazandıran ve çok değerli yöneticiler yetiştiren, yeniliklere imza atan değerli müdürümüze emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde kariyer ve liyakat sahibi yöneticilere, bürokratlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunmaktadır. Bakanlığımızın tercihi son derece isabetli olmuştur. Sevinci ve hüznü birlikte yaşıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kapımızda gönlümüzde kendisine her zaman açık olacaktır. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Damar'ın hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketini vermesinin ardından konuşan Atanur Çağlayan, "Edremit güzel bir yer, Edremit güzel insanların yaşadığı bir yer. Büyük bir heyecanla ve severek çalıştığım yerden, ayrılmak elbette ki zor bir duygu. Eğitim camiamızda değerli eğitimciler, yöneticiler ve çalışan personelimiz oldu. Bana çok yardımcı oldunuz. Ne yaptıysak birlikte başardık. Göreve geldiğim günden bu yana bana yardımcı olan destek veren her kesime teşekkür ediyorum. Böylesi bir organizasyonda bir araya gelen sizleri ve organizasyonu düzenleyen Eğitim-Bir-Sen İlçe başkanımız, dostum arkadaşım İsmail bey ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Artık bir kapınızda artık Kastamonu da var. Emekli olmadan önce hep öğretmen olarak çalışmak ve emekli olmak istemişimdir. Belki ileride gelip tekrar öğretmen olarak çalışmak nasip olur. Hakkınızı helal ediniz" şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atama yapılıncaya kadar şube müdürü Yusuf Koç'un vekaleten bakacağı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atanur Çağlayan Hüzün ve Sevinçle Edremit'ten Yeni Görev Yerine Yolcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement