Ataşehir Belediyesi, 6 Günde Toplam 80 Yardım Tır'ını Afet Bölgesine Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Ataşehir Belediyesi, 6 Günde Toplam 80 Yardım Tır'ını Afet Bölgesine Gönderdi

Ataşehir Belediyesi, 6 Günde Toplam 80 Yardım Tır\'ını Afet Bölgesine Gönderdi

Deprem felaketinin ardından Ataşehir Belediyesi çalışanları ile ilçe halkının el ele vererek yürüttüğü yardım çalışmaları kapsamında, 6 günde 80 TIR yardım malzemesi afet bölgesine gönderildi.

12.02.2023 11:43  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem felaketinin ardından Ataşehir Belediyesi çalışanları ile ilçe halkının el ele vererek yürüttüğü yardım çalışmaları kapsamında, 6 günde 80 TIR yardım malzemesi afet bölgesine gönderildi.

Ataşehir Belediyesi'nin afet bölgesine ulaştırmak amacıyla Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi ile diğer belirlenen toplama noktalarında başlattığı insani yardım kampanyası, depremin altıncı gününde de yüzlerce yurttaşın desteğiyle devam etti. Ataşehir'den 6 günde toplam 80 yardım TIR'ı afet bölgelerine sevk edildi. Gönüllü ve yardımsever yurttaşlara özverilerinden dolayı teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Milli beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, tüm yardımsever Ataşehir halkına gönülden teşekkür ederim. Çağrı yaptığımız ilk günden itibaren canla başla çalışan tüm komşularımın ve mesai arkadaşlarımın emeğine, yüreğine sağlık" dedi.

İHTİYAÇ MALZEMELERİ GÜNCELLENDİ

Ataşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzeme listesini güncelleyerek sosyal medya hesaplarından yayınladı. Afet Koordinasyon Merkezi'ne ulaştırılacak acil yardım listesi; çadır, portatif tuvalet, jeneratör, su ısıtıcı, piknik tüpü, katlanabilir masa, sandalye, kuru bakliyat, yağ, şeker, salça, çaydanlık, tek kullanımlık tabak, çatal, kaşık, karton bardak, tencere, tava, hijyenik ped, termal tayt, eldiven, çorap, mont, şişme yelek, kişisel bakım malzemeleri olarak güncellendi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ataşehir Belediyesi, 6 Günde Toplam 80 Yardım Tır'ını Afet Bölgesine Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement