Ateş Savaşçıları Melek Oldu - Son Dakika
Yerel

Ateş Savaşçıları Melek Oldu

Ateş Savaşçıları Melek Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Bayan Personeli, Yine Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde Hizmet Veren Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'ni Ziyaret Etti.

06.04.2011 21:44  Güncelleme: 21:45

Başta yangın olmak üzere her türlü afette canla-başla görev yapan izmir büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı'nın bayan personeli, yine büyükşehir belediyesi bünyesinde hizmet veren gürçeşme zübeyde hanım huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen ve çeşitli hediyeler veren İtfaiye ve AKS 110'cu bayanlar, giderek unutulmaya başlanan "vefa" ve "dayanışma" konusunda da örnek bir tavır sergiledi.Görevlerinin her zaman vatandaşın yanında bulunmak olduğunu dile getiren İtfaiye eri Melek Aklar, "Vatandaşa hizmet etmek, zor zamanlarında yanlarında olmak bizim asli görevimiz. Şimdi de burada kalan büyüklerimizi bir nebze de olsa mutlu etmek istedik" diye konuştu. Yaşlılara gerektiği kadar ilgi gösterilmediğini vurgulayan Melek Aklar, "Herkesin huzurevini ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Buradaki büyüklerimiz unutulmadıklarını hissetsinler. Bu çok zor bir şey değil! 5 dakika uğrayıp elleri öpmek, nasılsınız diye sormak onların mutlu olmasına yetiyor" dedi.AKS 110'da paramedik olarak çalışan Ekin Sayımer de ziyaretten çok duygulandığını dile getirerek, kendisini onların torunu gibi hissettiğini ve birlikte sohbet etmekten çok keyif aldığını söyledi.

9 senedir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'nde kalan 76 yaşındaki Nazire Kazanç, ziyaretten duyduğu mutluluğu söylediği manilerle dile getirdi. 80 yaşındaki Hanife Şahin ile 72 yaşındaki Sultan Kara da, Huzurevi'nde kendilerine çok iyi bakıldığını ve güzel dostluklar kazandıklarını söyleyip ekledi: "Bu tarz ziyaretler bizi çok mutlu ediyor, herkesi bekleriz".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Ateş Savaşçıları Melek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement