Atletizm Federasyonu'ndan Ulaş Belediyesine Plaket - Son Dakika
Yerel

Atletizm Federasyonu'ndan Ulaş Belediyesine Plaket

Atletizm Federasyonu\'ndan Ulaş Belediyesine Plaket

Spora ve özellikle atletizme destekleri ile adını sıkça duyuran Çorlu'ya bağlı Ulaş Beldesi'nin Belediye Başkanı Kenan Demiray'a desteklerinden ötürü Atletizm Federasyonu tarafından plaket verildi.

05.07.2012 13:24

Spora ve özellikle atletizme destekleri ile adını sıkça duyuran Çorlu'ya bağlı Ulaş Beldesi'nin Belediye Başkanı Kenan Demiray'a desteklerinden ötürü Atletizm Federasyonu tarafından plaket verildi. Başkan Demiray plaketini Avrupa Şampiyonu atlet Nevin Yanıt'ın elinden aldı.

Ulaş Belediyespor olarak spora ve özellikle atletizme destekleri ile bilinen Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray'a plaketini Atletizm Federasyon Başkanı Mehmet Terzi adına Alemitu Bekele, Nevin Yanıt ve İstanbul Atletizm Federasyon Başkanı Salih Natur verdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Avrupa Atletizm şampiyonasında ülkemizi temsil eden ve 100 metre engellide 12,81'lik dereceyle altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olan Nevin Yanıt'ın elinden plaket almanın kendisini son derece mutlu ettiğini kaydeden Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray: "Ulaş Belediyespor olarak atletizme ve spora desteğimiz devam edecek. Futbol takımımız 2 yıl üst üste şampiyon olarak Süper amatör Lig'e yükseldi. Bu yıl da bir üst lige yükselme amacındayız. Atletizmde de beldemizden yetenekli sporcular var. Bu sporculara desteğimizi kesmeden, arttırarak devam ettireceğiz" dedi.

(SŞ -MC )

05.07.2012 13: 03: 25

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atletizm Federasyonu'ndan Ulaş Belediyesine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement