AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı Yeteneklerini Arıyor - Son Dakika
Yerel

AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı Yeteneklerini Arıyor

AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı Yeteneklerini Arıyor

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, yeni eğitim öğretim dönemi için yetenekli öğrencilerini arıyor.

05.06.2014 15:29  Güncelleme: 15:46

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, yeni eğitim öğretim dönemi için yetenekli öğrencilerini arıyor.

Türkiye'nin en iyi dört konservatuvarından biri olarak gösterilen, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda her yıl 25'in üzerinde ödül alan AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı yeni dönem için yeteneklerini arıyor.

Sanata yön veren, değişime ayak uyduran, dünya çapında sanatçılar yetiştiren Antalya Devlet Konservatuvarı, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için; 16 Haziran ve 11 Temmuz 2014 tarihleri arasında müzik ve bale ilkokulu, ortaokulu, müzik ve sahne sanatları lisesi ve lisans dönemi öğrenci alımı ile ilgili özel yetenek ve performans sınavları düzenleyeceği bildirildi.

Özel yetenek sınavları hakkında bilgiler aktaran Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer, "Geleceğin sanatçıları, sahneye ilk adımlarını konservatuvarlarda atıyor. Çocuklarının yetenekli olduğunu düşünen tüm velilerin, yapılan özel yetenek sınavına çocuklarını teşvik etmesini istiyoruz" dedi.

2014-2015 eğitim öğretim döneminin özel yetenek sınavlarında geçen yıllara göre öğrenci kontenjanının arttığını belirten Prof. Sezer, " AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin, üniversitemizin her alanında olduğu gibi sanata verdiği destekle önümüzdeki dönemin hazırlıklarını tamamladık. Tüm kadro yeni gelecek öğrencilerimizi bekliyoruz. Yetenekli öğrencilerin mutlaka bu sınavlara katılmasını bekliyoruz. Öğrencilerimiz sınavlarla ilgili daha detaylı bilgiyi www.akdeniz.edu.tr adresinden edinebilir "diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı Yeteneklerini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement