Aü Rektörü Gündoğan Müsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aü Rektörü Gündoğan Müsiad'ı Ziyaret Etti

Aü Rektörü Gündoğan Müsiad\'ı Ziyaret Etti

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) nezaket ziyaretinde bulundu.

11.08.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (MÜSİAD) nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Eskişehir İstişare Kurulu Başkanı Hakan Duman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Rektör Prof.Dr. Gündoğan, üniversitenin çalışmalarından, raylı sistemler test merkezi projesinin aşamaları, öğrencilerin kampus yaşamları onlara sağlanan imkanlar hakkında bilgi verdi. Üniversite bünyesinde kurulan Teknoloji Transfer Ofisi ile üniversite ve sanayinin entegre edileceği konusunda görüşlerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, "Rektörlük döneminde, gayem devletin imkanlarının mümkün olduğu ölçüde tasarruflu ve verimli kullanılmasına özen göstereceğim ve gösteriyorum. Sorumluluk taşıyan bu önemli görev için asla prensiplerden taviz verilmeyecektir" dedi.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı A.Vahap Satıcıoğlu d,a Rektör Gündoğan'ın iadeyi ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, "MÜSİAD her konuda üniversitelerle birlikte çalışabileceğiz, 80 bin civarındaki bir öğrenci kitlesine sahip olan Eskişehir'in bu genç nüfustan daha aktif nasıl faydalanabileceğiz, o öğrencilere nasıl faydalı olabilecekleri hakkında yaptığımız çalışmaları dile getirdik. Bu büyük potansiyelin sahipsiz bırakılmaması gerekir" diye konuştu.

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baysal ise, gençler için spor aktiviteleri, öğrenciler için yurt içi ve yurt dışı stajları organize edeceklerini, bu stajların Avrupa fonlarından destekleneceğini belirterek, bu aktiviteler için kendi bünyesinde olan, Yunus Emre Kampüsü yakınındaki 14 dönümlük spor kompleksini spor aktiviteleri ve yarışmaları için ücretsiz kullandıracağını, her şeye hazırız olduklarını dile getirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Rektörü Gündoğan Müsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement