Aydın AK Parti Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Aydın AK Parti Bayramlaştı

Aydın AK Parti Bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl ve Aydın Merkez İlçe Teşkilatı, merkez ilçe yönetimi tarafından düzenlenen törende bayramlaştı.

28.10.2012 16:31

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl ve Aydın Merkez İlçe Teşkilatı, merkez ilçe yönetimi tarafından düzenlenen törende bayramlaştı.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde Gar Restoran'da düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, AK Parti Aydın İl ve Aydın Merkez İlçe Teşkilatı ile Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Gültekin Kılınç, AK Parti Aydı İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenlerinde Aydın merkez ve 17 ilçede partililerle buluşacaklarını söyledi. Koçarlı'da başlayan bayramlaşmaların bu akşam Buharkent'te sona ereceğini açıklayan Kılınç, Türkiye'nin daha düne kadar gündem takip ettiğini, bundan sonraki süreçte gündem belirlediğini dile getirdi. 2 gün önde Reuters Haber Ajansı'nda yayınlanan Başbakan Erdoğan ile ilgili makaleye değinen Kılınç, "Bu makalede 'Türkiye'de en güçlü siyasi kimliğe sahip olan kişi Recep Tayyip Erdoğan' diye yazıyor. Bunun nedeni de Recep Tayyip Erdoğan'ın halkıyla yazılı olmayan bir anlaşma imzaladığı ve bunun gereklerini başarıyla gerçekleştirilmesi olarak açıklanıyor. Türkiye'de başarılı işler yapıldığı yazıyor. Bunların başında Türkiye'de milli gelirin artırılması, Türkiye'nin demokratikleşmesi, Türkiye'de 2023 gibi hedefin belirlenmesi, sağlık sorunlarının giderilmesi, dış borçların ödenmesi gibi pek çok sorunun giderildiği yazmış. En altta da muhalefetin olmaması konusundan bahsedilmiş. Muhalefet iktidarı takip ediyor. Yalan üzerine siyaset yapmaya devam ediyorlar. Türkiye'de yalan üzerinden siyaset yapma dönemi bitmiştir. Aydın'ın başına talih kuşunun kondu. Büyükşehir olunca hazineden alınan yardımın yüzde 30 oranında artacak. Kütahya ve Uşak birleşip büyükşehir olmak isterken, muhalefet Aydın'ın büyükşehir olmasını eleştiriyor. Muhalefet maalesef yalan siyasetini Aydın'da da devam ederek Aydın'da kaos getirecek açıklamalarda bulunmuyor. Bayramda biz bunları düzeltme yoluna gittik" dedi.

Mehmet Erdem de, bayramları yaşarken güzelliklerin yanında dünyada acılarında devam ettiğine işaret ederek, "İçimizde terör sorunu var. Bu topraklarda tutunmak kolay değil. Bu topraklar üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor. Fakat Türk milletinin özünden gelen değerlerle beraber 74 milyon aileyle beraber bu oyunları bozuyoruz. Bozmaya da devam edeceğiz. Şu anda Arakan Müslümanları çok kötü günler geçiriyor. Sadece inançlarından dolayı katlediliyorlar. Daha önce nasıl Müslüman alemi Türk milletine yardımlarını yolladı ise bugün de biz de dünyanın herhangi bir noktasında bir Müslüman'ın gözyaşı varsa, biz ona biçare kalamayız. Bizim bakış açımız bu" diye konuştu.

"CHP'YE EN BÜYÜK ZARARI YÖNETİMİ VERİYOR"

Türkiye'de geçmişte gelen bir takım yanlışlıklar olduğunu söyleyen Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişten daha fazla bizim bir arada olmamız gerekiyor. Geçmişten gelen yanlışlar üzerine siyasetini bina edenler var. Bu kişiler Cumhuriyeti sahiplenmeye kalkıyorlar. Siz kendinizi sahipçi görür geriye kalanları ötekileştirirseniz biz Bu Türkiye Cumhuriyetini ilelebet nasıl payidar kılacağız? Atatürkçülüğü hiç kimseye bırakmayanlar, bunlar cumhuriyet düşmanı diye Türkiye'de yüzde 50 oy almış bir partinin müttefiklerini dışlarsanız, bu Cumhuriyeti nasıl ilelebet payidar kılacaksınız. Dışlamakla olmaz, ötekileştirerek olmaz, hakir görmekle olmaz. Zaten şimdiye kadar dışladığınız için, hakir gördüğünüz için bu halk bilmez dediğiniz için oy alamıyorsunuz. Millet sizi iktidar yapmıyor. CHP'ye sesleniyorum. Aklını başına al. Gidiyorsun, İşçi Partisi gibi bir partinin kuyruğuna takılıyorsun. Onun görüşüyle hareket ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir partiyi gidiyorsun marjinal İşçi Partisinin peşine takıyorsun. CHP'ye en büyük zararı CHP yöneticileri veriyor"

Semiha Öyüş ise, AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana aynı çizgide artarak hizmetlerini sürdürdüğünü kaydetti. AK Parti'nin halktan aldığı destek ile halka hizmet götürmeyi sürdüreceğini söyleyen Öyüş, "İktidara geldiğimiz günden bu güne kadar başında ne söylediysek sözümüzü tutarak, çalışmalarımız sürdürmeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği de var olduğu müddetçe aynı tempo ile çalışmaya devam edeceğiz. Her seçimden oyumuzu artırarak çıkmamız halkın bize olan güvenini ortaya koyuyor. Gençlerimize de bu konuda önemli işler düşecektir. Bu konuda muhalefet alternatif bir yürüyüş hazırlığı içinde. Ak Parti iktidara geldiği günden bu yana hep bertaraf etme işi içinde oldular. Darbeci zihniyetle bir takım iş içinde oldular. Birbirimize daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizi bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyelim. Yarın Valiliğimizin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı törenine katılarak cumhuriyete sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

"AYDIN'IN HER KÖŞESİ HİZMETLE TANIŞACAK"

Büyükşehir yasa tasarısını eleştiren muhalefet milletvekilleri ve CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz'u eleştiren İl Başkanı Atay da, "Büyükşehir olacak olan Aydın, 13 şanslı il arasında yer aldı. Büyükşehirle birlikte İl Genel Meclisiyle olduğunu gibi ilimizin en ücra köşesindeki köye dahi en iyi hizmeti götüreceğiz. Artık Aydın'ın her yeri hak ettiği en iyi hizmeti alacak. CHP'li belediyeler burunlarının dibindeki köylere bile hizmet götüremezken Aydın'ın her köşesi hizmetle taşınacak. Ancak bizim bunun aksini iddia eden muhalefette karşı Aydın'ı karış karış gezip halkımıza bunu anlatmamız gerekiyor. Sayın Kalınomuz'a İstanbul'a açık uçak bileti aldık. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti belediyeciliğini yerinde inceleyecek. Çöp yığınlarının oluştuğu İstanbul'un son halini görecek. Otobüs biletini Denizli'ye aldık. Denizli'ye giderken AK Parti hükümetinin yaptığı duble yollardan geçecek. Battı-çıktıları, köprülü kavşakları, şehrin bir ucundan diğer ucuna 3.5 dakikada gitmeyi görebilecek. Tren biletini ise İzmir'e aldık. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi metro projesini bitiremezken; bizim dönemimizde Aydın-İzmir arası demiryolu ile 1 saat 10 dakikaya kadar indi" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın AK Parti Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement