Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile görüştü - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile görüştü

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile görüştü

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'ye yapılacak hizmetler ve projeler hakkında Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile görüş alışverişinde bulundu. Çerçioğlu, Söke'ye desteklerinin devam edeceğini belirtti.

19.01.2024 16:47

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu ile Başkan Arıkan, Söke'ye yapılacak hizmetler ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Başkan Çerçioğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun da eşlik etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mustafa Başkanımızla birlikte Söke'ye hizmetlerimize bugüne kadar olduğu gibi devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün imkanlarımızla Söke Belediyemizin yanındayız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement