Aydın'da Gönül Elçileri Projesi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Gönül Elçileri Projesi Devam Ediyor

Aydın\'da Gönül Elçileri Projesi Devam Ediyor

Aydın Valisi Erol Ayyıldız öncülüğünde başlatılan “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında il genelinde düzenlenen etkinlikler hızla devam ediyor.

18.01.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Erol Ayyıldız öncülüğünde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında il genelinde düzenlenen etkinlikler hızla devam ediyor.

Gönül Elçileri projesi kapsamında Kuşadası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen 'Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri' toplantısına Vali Erol Ayyıldız'ın eşi Uz.Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve eşi Münire Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ahmet Aydoğan, Çocuk Gelişimci Selvinaz Saçan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, çalışanlar ve Kuşadalılar katıldı.

Etkinlikte Kaymakam Muammer Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ahmet Aydoğan, Çocuk Gelişimci Selvinaz Saçan birer konuşma yaptı. Konuşmacılar il genelinde 312 gönül elçisinin olduğunu ve yardıma muhtaç kişilere yardım eden herkesin gönül elçisi olabileceği bilgisine yer verdi.

Etkinlikte konuşan Uz.Dr. Didem Ayyıldız'da i kadınlara seslenerek, "Yaşlıya hürmet, çocuğa şefkat vicdanlardaki anayasadır. Ömrü fedakarlıklarla geçen kadınlarımızın kabuğunu kırması için bu proje bir fırsattır. Hepinizi gönül elçisi olamaya davet ediyorum. Gönül elçisi olmak çok kolay. Aydın komşuluk kültürü çok yaygın bir il. Gönül elçisi olduktan sonra kurumlarımıza gelmeniz gerekmiyor. Gönül elçisinin görevi, çevresindeki yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmak. Yardıma muhtaç insanlara yardım ederek, topluma kazandırmak. Toplumda yaşayan insanlarımızı ne kadar çok eğitirsek, hayat ve yaşam standartlarımız o kadar çok gelişecek ve modernleşecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Gönül Elçileri Projesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement