Aydın Devlet Hastanesi'nde Ek Mesai Uygulaması Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Devlet Hastanesi'nde Ek Mesai Uygulaması Devam Ediyor

Aydın Devlet Hastanesi\'nde Ek Mesai Uygulaması Devam Ediyor

Aydın Devlet Hastanesi, hasta odaklı çalışmalarına aralıksız devam ederek kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen hastaneler arasında yer alıyor. Hastaneden yapılan açıklamada Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Gümüş'ün ek mesai polikliniği yapacağı belirtilerek randevusuz veya MHRS üzerinden randevu alınabileceği ifade edildi.

03.05.2023 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada 'ek mesai' uygulamasının devam ettiği belirtildi.

Hastaların ve çalışanların memnuniyetini önemseyen ve odak noktası olarak benimseyen, güncel bilgi ve teknolojiyi kullanan, ölçüm ve analize dayanan, insan haklarına saygılı ve çevreye duyarlı uygulamalarıyla güvenilir ve nitelikli hizmet sunan Aydın Devlet Hastanesi hasta odaklı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla, tüm kaynakları verimli ve etkin kullanarak, çalışan, hasta ve hasta yakınlarına güven ve memnuniyet veren, uluslararası düzeydeki hizmet kalitesi ile ilde ve bölgede tercih edilen hastaneler arasında yer alan Aydın Devlet Hastanesi; kaliteli, nitelikli, güler yüzlü, nitelikli ve deneyimli kadrosu ile geçtiğimiz yıl binlerce hastaya şifa dağıtmayı sürdürüyor.

Aydın Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada hastanede ek mesai uygulamasının devam ettiği belirtildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Mehmet Gümüş Mayıs ayı içerisinde Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.00-18.00 arasında ek mesai polikliniği yaparak hastalarımıza hizmet verecektir. Genel Cerrahi Polikliniğimize randevusuz veya MHRS üzerinden randevu alarak muayene olabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Devlet Hastanesi'nde Ek Mesai Uygulaması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement