Aydın Fen Lisesi Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Aydın Fen Lisesi Türkiye İkincisi Oldu

Aydın Fen Lisesi Türkiye İkincisi Oldu

Aydın Fen Lisesi, Ortaöğretim Kurumları 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye 2.si oldu.

30.03.2013 12:30  Güncelleme: 12:33

Aydın Fen Lisesi, ÖSYM tarafından açıklanan Ortaöğretim Kurumları 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme sonuçlarına göre resmi Fen Liselerini arasında Türkiye 2. oldu.

Aydın'da başarılarıyla ülke genelinde kendinden söz ettiren Aydın Fen Lisesi, ÖSYM tarafından açıklanan Ortaöğretim Kurumları 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme sonuçlarına göre 452.342 MF (Sayısal puan ortalaması diğer tüm resmi Fen Liselerini arasında Türkiye 2. oldu.

Aydın Fen Lisesi, ayrıca YGS-1 puanına göre türünde Türkiye 1., YGS-2 puanına göre türünde Türkiye 1., YGS-3 puanına göre türünde Türkiye 2., YGS-4 puanına göre türünde Türkiye 2., YGS-5 puanına göre türünde Türkiye 2., YGS-6 puanına göre türünde Türkiye 1. Oldu.

Aydın Fen Lisesi Müdürü Şenol Arslan, başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Geçmiş yıllarda da üniversite sınav sonuçlarında bireysel ve kitlesel olarak sürekli dereceler yaptık. Okulumuzda sevgi temelli ve başarı odaklı çalışılıyor. Başarı okul, öğretmen ve öğrencilerimiz için alışkanlık oldu. Bu başarı, başarıya inanmış bütün idareci, tecrübeli öğretmen, veli, öğrenciler ile diğer bütün çalışanların ekip ruhuyla özverili çalışmasının eseridir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Fen Lisesi Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement