Aydın haberleri... ASKİ, Söke Güllübahçe'de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın haberleri... ASKİ, Söke Güllübahçe'de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor

Aydın haberleri... ASKİ, Söke Güllübahçe\'de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor

Aydın haberler... Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ilk etabı daha önce bitirilen Söke Güllübahçe Mahallesi kanalizasyon altyapısının ikinci etap çalışmalarına devam ediyor.

01.09.2022 12:02  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ilk etabı daha önce bitirilen Söke Güllübahçe Mahallesi kanalizasyon altyapısının ikinci etap çalışmalarına devam ediyor. Toplam 9 milyon 625 bin liralık yatırım yapılan ikinci etap da bitirildiğinde Güllübahçe daha modern bir altyapı ağına kavuşmuş olacak.

Aydın genelinde altyapı çalışmalarına devam eden ve hizmet odaklı çalışmaları planlı bir şekilde yürüten ASKİ ekipleri, Söke Güllübahçe'de de çalışmalarını sürdürüyor. 7 kilometrelik ikinci etap çalışmaları için mahallede hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Güllübahçe'nin altyapısını da modern bir hale getireceklerini söyleyip, Aydın genelinde altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizdi. Başkan Çerçioğlu, Güllübahçe'deki çalışmayı kısa süre içerisinde bitirip hizmete almayı planladıklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın haberleri... ASKİ, Söke Güllübahçe'de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement