Aydın'ı ili genelinde geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde meydana gelen 449 ayrı trafik kazasında 13 kişi öldü, 427 kişi yaralandı.
Aydın'da trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından denetimlerde 2015 yılı Kasım ayı içerisinde toplam 61 bin 704 araç kontrol edildi. Bu araçlardan kusurlu bulunan 11 bin 158 araca 3 milyon 25 bin 618 TL para cezası kesildi. Kasım ayı içerisinde yapılan denetimler sonucu kusurlarından dolayı 72 sürücü mahkemeye sevk edildi. Bin 494 aracın trafikten men edildiği denetimlerde, 255 sürücünün ehliyetine ise el konuldu.
Alınan tüm bu etkin önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle 2015 Kasım ayı içerisinde Aydın ili sınırlarında 168'i maddi hasarlı, 275'i yaralamalı ve 6'sı da ölümlü olmak üzere toplam 449 trafik kazası meydana geldi. 427 kişinin yaralandığı kazalarda, 13 kişi hayatını kaybetti. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Aydın'ın Kasım Bilançosu: 13 Ölü, 427 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?