Aydın Jandarma Komutanlığı, Mutluluğa Kurşun Sıkma Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Aydın Jandarma Komutanlığı, Mutluluğa Kurşun Sıkma Kampanyası Başlattı

Aydın Jandarma Komutanlığı, Mutluluğa Kurşun Sıkma Kampanyası Başlattı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, düğün, nişan, asker eğlencesi, maç ve bayram kutlamaları gibi toplu etkinliklerde 'Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma' mottosuyla kontrol yaparak vatandaşları bilgilendiriyor. Jandarma ekipleri, havaya ateş açmanın ciddi tehlikeler oluşturduğunu vurgulayarak, can kaybı ve yaralanmalara yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

23.05.2024 13:09

Aydın İl Jandarma Komutanlığı 'Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma' mottosuyla, düğün, nişan, asker eğlencesi, maç ve bayram kutlamaları gibi toplu etkinlikleri kontrol ederek vatandaşları bilgilendiriyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen devriyelerde düğün, nişan, asker eğlencesi, maç ve bayram kutlamaları gibi faaliyetlerde 'Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma' mottosuyla kontrol edilerek vatandaşlar bilgilendiriliyor. Jandarma ekipleri, kutlamalarda havaya ateş açmanın ciddi tehlikeler oluşturduğuna dikkat çekerek, bu tür davranışların hem can kaybına hem de yaralanmalara yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Kampanya çerçevesinde hazırlanan afiş ve görseller de, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara asılarak farkındalık oluşturuluyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Jandarma Komutanlığı, Mutluluğa Kurşun Sıkma Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement