Aydınspor 1923, Kalan Maçlarına Odaklandı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Kalan Maçlarına Odaklandı

Aydınspor 1923, Kalan Maçlarına Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, bu hafta bay takım olmasına rağmen Karagümrük maçı mesaisine erken başladı.

09.04.2015 12:43

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydın spor 1923, bu hafta bay takım olmasına rağmen Karagümrük maçı mesaisine erken başladı.

Son haftalarda kaybettiği puan kayıpları ile play-off yolunda derin yaralar alan Aydınspor 1923'te, kalan 3 maçı kazanmanın hesapları erken başladı. İşi sıkı tutan siyah beyazlı ekip bu hafta bay takım olmasına rağmen Fethiyespor karşılaşmasından sonra yaptığı bir günlük iznin ardından antrenmanlara başladı. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yapılan antrenmanda eksik futbolcu bulunmazken Aydınspor 1923, kalan son 3 maçtan da üç puan almanın hesabını yapıyor.

"PLAY-OFF İNANCIMIZ SÜRÜYOR"

Yaşadıkları puan kayıplarına rağmen son üçü maçı kazanarak play-offa kalacaklarını belirten teknik patron Yoldaş, "Play-off inancımız sürüyor. Futbolda herkes bir sonuç için uğraşıyor ve biz de play-off'u en çok isteyen takımlardan bir tanesiyiz. Şu atmosferde bir maç kaybettik diye herşey bitmiş değil kimse kırılmasın, üzülmesin, gücenmesin sonuna kadar bu takıma destek versin. Bu aşamada baktığın zaman öyle değerlendirmek lazım ve bu takımın son 25 günde de 7 maç oynandığını unutmamamız gerekir. Çok kolay değil onun için çocuklara fazla yüklenmenin bir anlamı yok. Fethiye maçında oyun olarak baktığımızda belki iyi oynamadık ama mücadele açısından çocuklar ellerinden geleni yaptı. Bu hafta bay takım olmamız çok iyi oldu ve oyuncularım bu süre zarfı içinde toparlanacaktır. Önümüzde oynayacağımız Karagümrük maçı bizim için çok önemli. Rakiplerimizin oynayacağı maçlar bizim fikstüre göre daha zor. Kalan 3 maçı kazandığımızda kendimizi üst sıralara atarak play-offa kalacağımızı düşünüyorum" dedi.

"FUTBOL SAHADA OYNANIP SAHADA KALMALIDIR"

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Murat Yoldaş hafta sonu Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse karşı yapılan saldırıyı da kınadı. Bu tür olayların Türk futbolunu lekelediğini dile getiren Yoldaş, "Böyle bir saldırı kesinlikle kabul edilemez. Ama bunun sinyalleri yavaş yavaş geliyordu. Bununda neden olduğu olaylar belli ama federasyonun bu konuda kesin kararlar alması gerekir. Şimdi o psikolojideki ve o düşüncedeki insanların daha sonra neler yapabileceğini bilmiyoruz. Bu tür olaylara karşılık devletin bir çözüm bulması gerekir. Spor spor olarak kalmalı ve kesinlikle başka işe bulaştırılmamalıdır. Bu anlamda Türk futbolunun çok iyi yerlere gittiği de söylenemez. Bugün Türkiye'nin diğer illerinde bu tür olaylar olmasa da yine de buna benzer taraftarların veya başka unsurların gerçekleştirdiği olumsuzluklar var. Bunlar tasdik edilemeyecek olaylardır. Futbol sahada oynanıp sahada kalmalıdır. Spor kardeşlik, saygı, sevgi, arkadaşlık çerçevesinde olmalı çünkü aksi hiç kimseye birşey kazandırmaz. Ülke olarak huzura ihtiyacımız olduğu bu dönemde bu tür olay Türk futboluna göre bomba gibi düşmüştür. Bu olay kabul edilemez ve bu anlamda Fenerbahçe Spor Kulübüne geçmiş olsun diliyorum. İnşallah yaralarını en kısa zaman da sararlar" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Kalan Maçlarına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement