Ayvalıklı Sağlıkçılar Tıp Balosunda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Sağlıkçılar Tıp Balosunda Buluştu

Ayvalıklı Sağlıkçılar Tıp Balosunda Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Devlet Hastanesi’nin idareci, doktor ve personeli geçtiğimiz hafta kutlanılan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Tıp Balosu’nda buluştu.

23.03.2015 14:06

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Devlet Hastanesi'nin idareci, doktor ve personeli geçtiğimiz hafta kutlanılan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Tıp Balosu'nda buluştu.

Ayvalık'ın nezih mekanlarından Lüküs Kamara Restoran'da gerçekleşen Tıp Balosu, Ayvalık Devlet Hastanesi Başhekimi Gonca Bulut'un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın; eşi Ayvalık Halk Sağlığı Merkezi Başkanı Gülçin Nazlı ile katıldığı gecede, hastane personeli gönüllerince eğlendi.

Gecenin sonunda muhabirimize açıklamalarda bulunan Devlet Hastanesi Başhekimi Gonca Bulut, ilçede faaliyet gösteren doktor, hemşire, sağlık memuru ve sağlık personelinin; yıl boyunca gece gündüz aralıksız olarak vatandaşların sağlık sorunlarının çözümü ve tedavisi için canlarını dişlerine takarak hummalı bir şekilde çalıştıklarına işaret ederek, "Yılda bir kez de olsa ilçemizdeki sağlık personelini bir araya getirmekten son derece memnunuz. Ayvalık Devlet Hastanesi olarak düzenlediğimiz bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm meslektaşlarımla, sağlık personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Sağlıkçılar Tıp Balosunda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement