Ayvalıkta Boed'in Yeni Yönetiminden Kaymakam Nazlı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkta Boed'in Yeni Yönetiminden Kaymakam Nazlı'ya Ziyaret

Ayvalıkta Boed\'in Yeni Yönetiminden Kaymakam Nazlı\'ya Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi’nin yeni yönetimi Kaymakam Namık Kemal Nazlı’ya yönelik bir nezaket ziyaretinde bulundu.

19.02.2015 17:08

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi'nin yeni yönetimi Kaymakam Namık Kemal Nazlı'ya yönelik bir nezaket ziyaretinde bulundu.

BOED'in yeni Genel Başkanı Güler Çapraz Buyruk'un öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Genel Başkan Yardımcısı Songül Can başta olmak üzere derneğin yeni yöneticileri Metin Baş, Nagihan Eser, Cengiz Dinç, İbrahim Akkalem ve Kenan Derin de hazır bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Namık Kemal Nazlı BOED'in bugüne kadar engellilere yönelik gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla sadece ilçe halkının değil, ülke genelindeki engelli kesiminin büyük takdirini toplamayı başardığını belirterek, yeni yöneticilere de aynı başarıları tekrarlamaları temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Buyruk ise, amaçlarının Ayvalık'taki engellilerin sorunlarını yüzeysel olarak değil, kökten çözümlemeye yönelik olduğunu söyledi.

Ayvalık'ta trafik kazaları başta olmak üzere engelliliğe neden olan faktörlerin ortadan kaldırılması için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarının altını çizen Başkan Çapraz Buyruk, bu noktada devletin ve siyasi partilerin kendilerine her türlü desteği yapmaları gerektiğinin de altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkta Boed'in Yeni Yönetiminden Kaymakam Nazlı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement