Azdavay'da Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Azdavay'da Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

Azdavay\'da Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

17.04.2014 11:48  Güncelleme: 11:50

Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Azdavay Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı Azdavay Belediyesi Mehmet Emre Pervan düğün salonunda yapıldı. Programa Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi öğretim görevlisi Doçent Dr. Metin Yılmaz, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Fatih Koca ve Ekibi, Ankara Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı, çevre ilçelerden gelen İlçe Müftüleri ve vatandaşlar katıldı. Programa katılan vatandaşlara İlçe Müftülüğü tarafından gül ve dini kitaplar dağıtıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda Suriye konulu sine vizyon gösterisi yapıldı.

Programın açılış konuşması için kürsüye çıkan İlçe Müftüsü Kazancı bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ana temasının samimiyet olarak belirlendiğini belirtti. Programa konuşmacı olarak katılan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doçent Dr. Metin Yılmaz da samimiyet ana konulu konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından Yılmaz'a hediyesini vermek için sahneye çıkan Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı programa emeği geçenlere teşekkür etti. Doğramacı, Azdavay Kaymakamlığınca 'Bir Elde Sen Uzat' sloganı ile Suriyeli mülteciler için başlatılan kampanya hakkında bilgi verdi ve vatandaşları kampanyaya katılıma davet etti.

Programın son bölümünde Dr. Fatih Koca ve Ekibi dinleyicilere tasavvuf müziği konseri vermesinin ardından Koca'ya hediyesini vermek üzere sahneye çıkan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Program katılımcılara pilav ikramı ile program sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azdavay'da Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement