Bafra'da Balon Gezileri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Balon Gezileri Başlıyor

Bafra\'da Balon Gezileri Başlıyor

Samsun’un Bafra İlçe Belediyesi’nin teşvik, destek ve öncülüğünde balon turizmi faaliyetlerinin başlaması için yapılan çalışmalar tamamlandı.

17.09.2015 17:44

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi'nin teşvik, destek ve öncülüğünde balon turizmi faaliyetlerinin başlaması için yapılan çalışmalar tamamlandı.

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici, bu amaçla Bafra'ya geldi. Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Yağmurca, Kuşcular, İkiztepe Mahallerindeki alanlarda incelemeler yaptı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada, "Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcımız Bahri Kesici Bey'e bu ziyareti ve destekleri için teşekkür ediyorum. Baframızda turizm çeşitliliğini artırmak noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla balon gezileri ve yamaç paraşütü alanlarında oldukça mesafe aldık. Bafra'mız bölgemizin ve ülkemizin gündemine bu olumlu yönüyle girmiştir. Ayrıca bu iki alanda alt yapı ve tesisleşme çalışmaları da devam ediyor. Balon gezileri ve yamaç paraşütünden ilçemizin tanıtımı dışında ekonomik olarak girdide elde etmek istiyoruz. Turizmdeki hedeflerimizden biride ekonomik canlılık kazanmaktır. Balon gezileri için her türlü yasal izinler alındı ve yarın test uçuşu saat sabah 06.00'da Şevket Aşçı Turizm Fakültesi mevkisinde yapılacaktır. Balon gezileri ile ilgili gerekli duyuru ve tanıtımlar yapılmaktadır. Balon turları sabahın çok erken saatlerinde başlamaktadır. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Balon Gezileri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement