Bağlar Belediyesi: 4 – Diyarbakır Ziraatspor: 2 - Son Dakika
Yerel

Bağlar Belediyesi: 4 – Diyarbakır Ziraatspor: 2

Bağlar Belediyesi: 4 – Diyarbakır Ziraatspor: 2

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Futbol Takımı, Ziraatspor'u 4-2 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

09.12.2013 16:22

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde oynayan Bağlar Belediyesi Futbol Takımı, bu hafta Ziraat spor ile karşı karşı geldi. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanan maçın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Bağlar Belediyesi takımı oldu. Soğuk havaya rağmen oynanan maçın ikinci yarısında da üstünlüğü elde bırakmayan Bağlar gençleri farkı açarak maçı 4-2 kazandı.

Sezon başında genç bir takımla yola koyulduklarını dile getiren Bağlar Belediyesi Futbol Takımı'nın Antrenörü Faysal Yantürk, şimdiye kadar oynanılan dokuz maçın sekizini alarak ligin ikinci sırasında yer aldıklarını söyledi. Yantürk, "Çocuklarımız canı gönülden mücadele ediyorlar. Bal Ligine çıkmamız için hiçbir engelimiz yok. Şu an lider takımdan bir puan geride olup Diyarbakır'ın ikincisiyiz. Belediye Başkanımız Sayın Yüksel Baran ve Spor Kulübümüz bize çok büyük destekleri oluyor. Bağlar Belediyesi olarak iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Soğuk bir havada güzel bir oyunla galip gelmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eş Başkanı Sebahattin Kızılkan ise, "Bağlar Belediyesi'nin spor başarısı herkesin malumu. Belediye olarak spora önem veriyoruz. Bilhassa kadın ve erkek basketbol takımlarında kat ettiğimiz mesafe ile Diyarbakır'ın gözdesi konumundayız. Sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar Belediyesi: 4 – Diyarbakır Ziraatspor: 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement