Bahçelievler'de kurban kesim alanları hazırlandı - Son Dakika
Yerel

Bahçelievler'de kurban kesim alanları hazırlandı

Bahçelievler\'de kurban kesim alanları hazırlandı

Bahçelievler Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık satış ve kesim alanındaki hazırlıklarını tamamladı.

27.06.2022 10:48  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık satış ve kesim alanındaki hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çobaçeşme'de hizmete sunulan kurban satış alanındaki 93 çadırda yaklaşık 2 bini aşkın büyükbaş, 4 bine yakın küçükbaş kurbanlık satışa sunulacak. Kafeterya ve mescidin bulunduğu alanda, ayrıca kurban satıcıları için duş yerleri de oluşturuldu.

Satılan kurbanlıkların kesimi, Bahçelievler Belediyesince hazırlanan modern ve hijyenik ortamda, belediyenin veteriner hekimlerinin kontrolünde, ehil kasaplar tarafından yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Çobançeşme Mahallesi'nde Mithatpaşa ve Sanayi caddelerinde kurulan kurban satış ve kesim noktalarında zabıta, temizlik, ruhsat ve fen işlerine bağlı ekiplerin 24 saat esasına göre çalışacağını belirtti.

Ekiplerin alanın fiziki şartlarıyla ilgili çalışmaları yürüteceğini dile getiren Bahadır, veterinerlik bürosu çalışanlarının da kurbanlıkları taşıyan kamyonların resmi evraklarını kontrol ederek alana girişine izin vereceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahçelievler'de kurban kesim alanları hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement