Bakan Kılıç Selçuklu'da 4 Spor Salonu Açacak - Son Dakika
Yerel

Bakan Kılıç Selçuklu'da 4 Spor Salonu Açacak

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan 4 spor salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılacağı törenle Cumartesi günü açılacak.

16.02.2012 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan 4 spor salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılacağı törenle Cumartesi günü açılacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'da yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Mimari yapılarıyla bölgenin dokusuna renk katacak olan salonlarımızı kısa sürede tamamladık ve hizmete açıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlıklı yaşamasına önemli katkı sağlayacak olan bu tesisler, öğrencilerimizin de hizmetinde olacak. Açılış programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

18 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Yazır Mahallesi'nde toplu açılış programının da yapılacağı Yenikent Spor Salonu; 3 bin metrekare inşaat alanına sahip. Basketbol, voleybol maçlarının yanı sıra hentbol maçları saha ölçülerine de uygun olan tesiste, 350 metrekare alana sahip 2 adet fitness salonu bulunuyor. Sancak Mahallesi Sancak Spor Salonu, Selahaddin Eyyubi Mahallesi Bağlarbaşı Spor Salonu ve Hüsamettin Çelebi Mahallesi Şehit Rıdvan Adam Spor Salonu ise 2 bin metrekare inşaat alanına sahip tesisler olarak yapıldı. Basketbol, voleybol ve hentbol maçları ölçülerine uygun olarak düzenlenen salonlarda 120 metrekare alana sahip fitness salonu da bulunuyor. Şehit Rıdvan Adam Spor Salonu'nun zemini diğer salonlardan farklı olarak ahşap yerine pvc ile kaplanarak çim hokeyi maçları oynanması için de uygun hale getirildi. Kısa sürede yapımı tamamlanan 4 spor salonunun toplam maliyetinin 5 milyon 380 bin lira olduğu belirtildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Kılıç Selçuklu'da 4 Spor Salonu Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement