Bakan Yanık: Yıkım siyaseti vaatleri olan bir grup var - Son Dakika
Yerel

Bakan Yanık: Yıkım siyaseti vaatleri olan bir grup var

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirterek, karşılarında yıkım siyaseti vaatleri olan bir grup olduğunu söyledi. Yanık, Osmaniye'de vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti'nin 20 yılda yaptıklarını yıkmayı vaat eden bir grup olduğunu ifade etti.

12.05.2023 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: "Karşımızda Ak Parti'nin 20 yılda yaptıklarını yıkmak isteyen bir grup var"

OSMANİYE - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, " AK Parti'nin siyaseti hizmet siyaseti, karşımızda ne var, yıkım siyaseti vaatleri sadece yıkmak olan bir grup var" dedi.

Yanık, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yanık AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirterek, "Osmaniye hizmetin en iyisine layık o yüzden yaptıklarımız biraz eskirse yenisini yapıyoruz, biraz küçük gelirse büyüğünü yapıyoruz biraz geride kalırsa daha ileri teknolojide olanlarını yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim siyasetimiz hizmet siyaseti AK Parti'nin siyaseti hizmet siyaseti peki karşımızda ne var, yıkım siyaseti vaatleri sadece yıkmak olan bir grup var. Bir masa kurdular masanın altında, üstünde, yanında, yöresinde 6'lı, 7'li, 8'li ne olduğu belli olmayan sayıda birileri buluştu. Masanın bu millete tek vaadi arkadaşlar, yıkmak, Ak Parti'nin 20 senede yaptıklarını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu milletin vatansever evlatlarının yapıp ettiği ne varsa yıkmayı vaat ediyorlar. Ben söylemiyorum kendileri söylediği için ortaya çıkarıyoruz, kendileri söylediği için hatırlatıyoruz" diye konuştu.

Bakan Yanık: Yıkım siyaseti vaatleri olan bir grup var
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yanık: Yıkım siyaseti vaatleri olan bir grup var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement