Bozüyük Belediyesinden Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Destek - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesinden Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Destek

Bozüyük Belediyesinden Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, projeksiyon cihazı hediye etti.

22.11.2013 17:29  Güncelleme: 17:37

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, projeksiyon cihazı hediye etti.

Bakıcı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kaya'yı ziyareti esnasında okula iki adet perdeleri ile birlikte projeksiyon cihazı yardımında bulundu. Başkan Vekili Bakıcı, projeksiyon cihazlarından birini Okul Müdürü Kayay'ya teslim ederken diğerini de ziyaret ettiği 2-C sınıfı öğretmeni Aysel Demir'e verdi. Bakıcı, Bozüyük Belediyesi'nin 'Eğitime Destek' çalışmaları kapsamında temin edilen ve okuldaki eğitim çalışmalarında kullanılacak projeksiyon cihazlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Bakıcı, "Yaptığımız hizmetlerde eğitim her zaman birinci önceliğimiz oldu. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın çok daha iyi eğitim alabilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Eğitime katkılarımız daha önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesinden Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement