Balçova'da Kayacan ile DSP Rüzgarı Esiyor - Son Dakika
Yerel

Balçova'da Kayacan ile DSP Rüzgarı Esiyor

Balçova\'da Kayacan ile DSP Rüzgarı Esiyor

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balçova esnafı ile buluştu.

03.03.2014 18:15

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balçova esnafı ile buluştu. Aksakal Kayacan, iki gün boyunca DSP Balçova Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Ata Caddesi üzerinde yer alan tüm dükkan ve işyerlerini tek tek dolaşarak destek istedi. Esnaf ziyaretlerinin ikinci gününde Aksakal Kayacan'a, DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe de eşlik etti.

Balçova'da DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan'ın seçim çalışmalarını yoğunlaştırması ile birlikte hareketli günler başladı. Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Balçova'nın tüm sokaklarını adım adım dolaşan Semra Aksakal Kayacan, Balçova'da adeta DSP rüzgarı estirdi. İki gün boyunca başta Ata Caddesi olmak üzere ilçede bulunan tüm esnafı tek tek dolaşan Aksakal Kayacan, başta kadınlar olmak üzere Balçovalılar'ın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

BALÇOVA'YA SEVGİYİ YERLEŞTİRECEĞİZ

Halkın ilgisinden çok memnun olduğunu ifade eden Aksakal Kayacan "Sahaya çıktığım andan itibaren ne kadar doğru bir yolda olduğumu bir kez daha anladım. Balçova'nın değişim yönündeki istek ve ihtiyacı, halkın bize gösterdiği ilgiden açıkça anlaşılıyor" dedi. Balçova'nın 10 yıldır hizmet alamadığını belirten Aksakal Kayacan şöyle konuştu:

"Hizmetin temelinde sevgi vardır, emek vardır. İnsanı seviyorsanız hizmet edersiniz. Balçova'da en önemli sorunun sevgi ve diyalog eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bizim öncelikli hedefimiz her şeyin en iyisini hak eden Balçova'da sevgiyi, barışı ve karşılıklı diyalogu yerleştirmek olacaktır. Balçovalılar artık şiddet ve nefret görmek istemiyor. Esnafıyla, halkıyla, çalışanıyla barışık bir belediye yönetimi için yola çıktık ve halkımızın desteğiyle bunu başaracağız."

SEÇİMDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Esnaf ziyaretlerinin ikinci gününde Aksakal Kayacan'a eşlik eden DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe ise DSP olarak 30 Mart seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de çok iddialı olduklarına dikkat çekerek "Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışının nasıl yaşama geçirilebileceğini vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatma misyonu ile yürüttüğümüz mücadelemizden Sayın Semra Aksakal Kayacan gibi halkın sevgisini kazanmış adaylarımız sayesinde alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balçova'da Kayacan ile DSP Rüzgarı Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement