Balışeyh'te Okul Öncesi Öğrenci Sayısı 40'a Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te Okul Öncesi Öğrenci Sayısı 40'a Yükseldi

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, okul öncesi öğrenci sayısının 2011 yılında 25'den 40'a yükseldiğini söyledi.

02.01.2012 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, okul öncesi öğrenci sayısının 2011 yılında 25'den 40'a yükseldiğini söyledi.

Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, yıl içinde eğitimle ilgili birçok faaliyetleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, 2012 yılı içinde de bu faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.

İlçe genelinde okulların fiziki mekanlarının daha iyi şartlarda olması için boya badanadan onarıma, çevre düzenlemesinden kursların organizesine birçok hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Okullarımızda tespitini yaptığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı ile de koordine yaparak kılık kıyafet, kırtasiye ve nakdi yardımlarda bulunduk. Van'dan gelen depremzede öğrencilerimizin ihtiyaçları giderilmekle birlikte rehber öğretmen görevlendirmesi de yaparak öğrencilere psikolojik destek sağlandı. 7 köyden gelen 7. ve 8. sınıf öğrencilerine hafta sonları haftada 10 saat SBS kursları düzenlendi. Sağlık Grup Başkanlığı ile irtibata geçilerek personelimize yönelik 'Aile içi şiddet' konulu seminerlerimiz oldu" dedi.

İlçe merkezinde bulunan Şehit Gazi Gürsoy İlköğretim Okulu'nu TOKİ evlerine 24 derslikli yeni yapılan okula taşıyarak ismini de "TOKİ Şehit Gazi Gürsoy İlköğretim Okulu" olarak değiştirdik. Okullarımızda kapalı okul ve boş geçen dersimiz olmadı" diye konuştu.

Rutin okul denetimlerinin devam edeceğini dile getiren Saraçoğlu, okullarda başarının artırılmasına yönelik kurs, etkinlik ve diğer faaliyetlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te Okul Öncesi Öğrenci Sayısı 40'a Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement