Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca'da Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca'da Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca\'da Şarkılarıyla Anıldı

Ortaca’da iki ayda bir yayınlanan Ege Yolcu Dergisi, Anadolu Rock müziğinin öncüleri olan Barış Manço ile Cem Karaca için Ortaca’da anma gecesi düzenledi.

10.02.2015 11:09

Ortaca'da iki ayda bir yayınlanan Ege Yolcu Dergisi, Anadolu Rock müziğinin öncüleri olan Barış Manço ile Cem Karaca için Ortaca'da anma gecesi düzenledi.

Etkinliğe çok sayıda Manço ve Karaca hayranı katıldı. Her yıl Ege Yolcu Dergisi tarafından aralıksız olarak her iki sanatçı adına anma günleri düzenleniyor. Duyguyla beraber coşkunun yaşandığı anma gecesinde, sanatçıların slayt sunumları eşliğinde yaşamları anlatılıp, Cem Karaca'nın şiirleri de okundu. Solo gitarda Şükrü Aran ve Levent Aslan, basgitarda Selim Serçek, davulda Sezai Ağartan, akustik gitar ve vokalde Ferhat Cam'dan oluşan Grup YOLCU, yorumladıkları Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. 1 Şubat 1999 yılında Barış Manço, 8 Şubat 2004 tarihinde Cem Karaca'nın vefatından bu güne geçen süre içerisinde her iki sanatçının yeri doldurulamadığı gibi eserleri; ilk günkü gibi sevenleri tarafından beğeniyle dinleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca'da Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement