Barışmak İçin Bir Araya Gelip Yeniden Kavga Ettiler - Son Dakika
Yerel

Barışmak İçin Bir Araya Gelip Yeniden Kavga Ettiler

Şanlıurfa'da daha önce aralarında husumet bulunan ve barışmak için bir araya gelen iki ailenin fertleri yeniden kavga etti.

04.01.2012 09:20

Şanlıurfa'da daha önce aralarında husumet bulunan ve barışmak için bir araya gelen iki ailenin fertleri yeniden kavga etti.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibinin müdahalesiyle yatıştırılan ve iki kişinin yaralandığı kavgayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osmanlı Mahallesi'nde ikamet eden ve tarım işçisi oldukları öğrenilen iki ailenin fertleri, bir süredir aralarında devam eden husumeti sonlandırmak amacıyla bir araya geldi. Ancak anlaşamayan taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çok sayıda kişinin karıştığı taş, sopa ve silahların da kullanıldığı mahalle kavgasında, İbrahim A. ve Tahir Ç. yaralandı. Tarafların birbirlerinin ev ve araçlarına da zarar verdiği kavga, sevk edilen çok sayıda polis ekibinin müdahalesi ve mahallenin ileri gelenlerinin yardımıyla güçlükle yatıştırıldı. Hastaneye kaldırılan iki yaralı tedavi altına alındı.

Mahallede yaptığı anonslarla sokakta bekleyen tarafları dağılmaları yönünde uyaran polis ekipleri, ikazlara uymayıp direnen ve kavgaya karıştığı tespit edilen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, tarafların yeniden kavga etme ihtimaline karşı da yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, daha önce aralarında husumet bulunan ve bunu sonlandırmak için bir araya geldikleri belirtilen ailelerin burada tekrar kavga ettiklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barışmak İçin Bir Araya Gelip Yeniden Kavga Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement