Bartın Belediyesine 228 Bin TL Hibe Desteği - Son Dakika
Yerel

Bartın Belediyesine 228 Bin TL Hibe Desteği

Bartın Belediyesine 228 Bin TL Hibe Desteği

Bartın Belediyesinin 2013 Yılı Ulaşılabilirlik Destek Projesi kapsamında hazırladığı proje için valilik arasında finansman sözleşmesi imzalandı.

04.01.2014 10:08  Güncelleme: 10:28

Bartın Belediyesi'nin 2013 Yılı Ulaşılabilirlik Destek Projesi kapsamında hazırladığı ve 228 bin TL hibe almaya hak kazandığı proje için Bartın Valiliği arasında finansman sözleşmesi imzalandı.

Bartın Belediyesi'nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu 2013 Yılı Ulaşılabilirlik Destek Projesi kapsamında hazırladığı ve hibe almaya hak kazandığı proje için Bartın Valiliği arasında finansman sözleşmesi imzalandı. Vali Ali Çınar ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın imzaladığı sözleşme ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu 2013 Yılı Ulaşılabilirlik Destek Projesi kapsamında Belediyemizin hazırladığı "Herkes İçin Ulaşılabilir Bartın" projemiz için Sayın Valimiz Ali Çınar ile 2013 yılı Ulaşılabilirlik Destek Projesi (UDEP 2013) Finansman Sözleşmesini imzalandık. Projemiz Türkiye çapında Bakanlığa sunulan 472 proje arasından desteklenen 12 proje arasına girmeyi başarmış ve 228 bin TL hibe almaya hak kazanmıştır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bu kapsamda Bartın'ın en işlek cadde ve sokaklarına görme engelliler için hissedilebilir yürüme yüzey malzemeleri alıp montajını yapacaklarını belirten Başkan Akın, " Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi binasına da 1 adet engelli asansörü alıp yerleştireceğiz. Gölbucağı Mahallesi 107. Cadde'deki üst geçidimize 2 adet engeli asansörü, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Bartın Belediyesi Pelenkoğlu Üst Geçidi'ne 2 adet engelli asansörü ve Şehir merkezine görme engelli insanlarımızın faydalanabileceği kabartma baskılı haritalar alınarak montajı yapılacaktır" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Belediyesine 228 Bin TL Hibe Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement