Bartın BESYO'da Tenis Antrenörlük Kursu Başladı - Son Dakika
Yerel

Bartın BESYO'da Tenis Antrenörlük Kursu Başladı

Bartın BESYO\'da Tenis Antrenörlük Kursu Başladı

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle Tenis Antrenörlük kursu başladı.

14.01.2014 11:54  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle Tenis Antrenörlük kursu başladı.

Bartın Üniversitesi BESYO ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) işbirliğiyle 1. Kademe Tenis Antrenörlük kursu başladı. Tenis Federasyonu tarafından görevlendirilen iki uzman antrenör tarafından verilen kursa 47 kursiyer katıldı. Bartın Üniversitesi spor salonunda yapılan açılışa, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, öğretim elemanları, TTF eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Bartın'da bu spor dalının gelişiyor olmasının gurur verici olduğunu ve bu gelişimde BESYO olarak bir paylarının olmasından gurur duyduklarını, böyle eğitimlerin ileriki yıllarda artarak devam edeceğini söyledi. BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul ise "Beden Eğitimi ve Spor alanında üniversitemize her türlü desteğini sunan Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Bu etkinliği gerçekleşmesinde BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Özkan'ı Yüksekokulumuz ile Türkiye Tenis Federasyonu arasında iletişim ve işbirliğinin sağlanmasında özverili çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum. Beden eğitimi ve spor anlamında Bartın'da elimizden gelenin en iyisini yapaya çalışıyoruz" diye konuştu. Daha sonra Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencileri Fatma Özçelik, Umuthan İnan, Nihal Muta, Rektör Kaplan'a kendi yaptıkları tenis topu fırlatma makinasını sundular - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın BESYO'da Tenis Antrenörlük Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement