Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması

Başbakan Erdoğan\'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması
01.07.2014 17:48

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olması ülkemiz, geleceğimiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olması ülkemiz, geleceğimiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Köktaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına aday olmasının kendilerini son derece mutlu ve memnun ettiğini söyledi.

"Başbakanımız hiç bir zaman günübirlik siyasetin içinde olmayan, ömrünün yarısını aziz milletine hizmet etmeye adamış, gecesini gündüzüne katmış, uçağını ev, otobüsünü ofis yapmış, tabandan gelen, toplumun her kademeleriyle çok güzel ilişkisi olan bir liderdir" diyen Köktaş, "Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına aday olması vatanımıza, milletimize daha üst seviyede hizmetler yapmak için bir görev değişikliğidir, farklı bir makama geçmektir" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın dünyaya teşkilatçılık dersi verdiğinin altını çizen Köktaş, "Başbakanımız siyasi partilerin nasıl çalışması gerektiğini öğreten, geleceğe dair ortaya hedefler koyan, hayalleri gerçeğe çeviren, makam ve rütbe için siyaset yapmayan, 'Biz siyaseti Allah için yaptık, biz siyaseti millet için yaptık. Vatan için bayrak için istiklal ve istikbalimiz için yaptık. Seçildikten sonra bizi unutmasın diyen tüm unutulmuşlar terkedilmişler kimliği kültürü hakları özgürlükleri tüm elinden alınmışlar için siyaset yaptık.' diyen bir liderin de aktif siyasetin başından ayrılması da bize tatlı bir hüzün vermiştir" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması - Son Dakika


Advertisement