Başbakan Yardımcısı Arınç, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Arınç, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni Gezdi

Başbakan Yardımcısı Arınç, Ulucanlar Cezaevi Müzesi\'ni Gezdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek müze haline getirilen Ulucanlar Cezaevi kapalı bölümünü ziyaret etti.

11.08.2012 10:29

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek müze haline getirilen Ulucanlar Cezaevi kapalı bölümünü ziyaret etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliği yaptığı ziyarette tecrit odalarını, koğuşları ve infaz alanını gezen Başbakan Yardımcısı Arınç, tanınmış mahkumlara ait eşyaları da tek tek inceledi. Arınç, müze ziyaretinin ardından iftar için restorasyon çalışmaları yeni tamamlanan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi'ne geçti.

Ulucanlar'ın yarı açık kısmı hakkında da Başkan Tiryaki'den bilgi alan Bülent Arınç, iftar yemeğinde Ak Parti Altındağ İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Ankara Milletvekilleri Prof. Emrullah İşler ve Nurdan Şanlı'nın da konuk olduğu iftar programında Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve ilçe teşkilat mensupları ile birlikte orucunu açtı.

İftar programının ardından konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin Altındağlılardan aldığı güçle takdir edilecek birçok projeye imza attığına dikkat çeken Arınç, "Altındağ, Ankara'daki en başarılı ilçelerimizden biridir. Altındağ'ı Altındağ yapan belediye başkanının başarısıdır. Türkiye'nin pek çok yerinde Altındağ'ı anlatıyor, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi örnek gösteriyorum. Kendisi, fedakarca çalışan, akıllı, bilgili insanların kente katkısının güzel bir örneğidir" dedi.

Altındağ'da farklı alanlarda yapılan çalışmaları da dikkatle takip ettiğini dile getiren Arınç, Veysel Tiryaki'nin tarihi koruma projelerinin yanı sıra kadın ve gençlere yönelik çalışmalarından ötürü de takdir topladığını ve başarıların devamının gelmesini temenni ettiğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Arınç, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement