Başkan Akaydın: "Oteller Köylerle Kardeş Olsun" - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın: "Oteller Köylerle Kardeş Olsun"

Başkan Akaydın: "Oteller Köylerle Kardeş Olsun"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, turizmcilere oteller ile köyleri kardeş yapma teklifinde bulunduğunu söyledi.

29.01.2014 11:29

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, turizmcilere oteller ile köyleri kardeş yapma teklifinde bulunduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Güçbirliği Platformu'nun konuğu oldu. Başkan Akaydın, platform üyelerine Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken, yeni dönemde yapmak istedikleri anlattı.

Antalya'daki 5 ve 4 yıldızlı otel sahiplerine "Köyleri kardeş edinin" teklifinde bulunduğunu dile getiren Başkan Akaydın, "Eğer bu proje hayata geçerse köylerdeki evler güzelleşir. Kırmızı kiremit, beyaz badana, çiçekli köyler, Avrupa köyleri gibi. Turizmciler de buna sıcak bakıyor. Her otele bir kardeş köy gibi" diye konuştu.

Güçbirliği Platformu dönem Başkanı Canan Tulgar ise, "1969 yılından beri Antalya'dayız. O günden bugüne kadar Antalya'yı hep araba şehri olarak görüyordum. Antalya'daki son gelişmelerde şahsen bana değer verildiğini gördüm. Yorulduğum zaman bir banka oturuyorum etrafım çiçeklerle dolu. Kendi adıma başkana çok teşekkür ediyorum. Kültür ve sosyal işlerden dolayı başkanımızı kutluyorum. İnsanımıza değer veren başkanımıza yolun açık olsun diyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın: 'Oteller Köylerle Kardeş Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement