Başkan Arslan Özmen Ailesiyle İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan Özmen Ailesiyle İftar Açtı

Başkan Arslan Özmen Ailesiyle İftar Açtı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kazım Karabekir Mahallesi Beşevler semtinde bulunan Özmen ailesiyle iftarda bir araya geldi.

25.07.2013 17:55

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kazım Karabekir Mahallesi Beşevler semtinde bulunan Özmen ailesiyle iftarda bir araya geldi.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Aydın Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erol Kösedağ ile birlikte Özmen ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Arslan, 5 çocuklu ihtiyaç sahibi Özmen ailesine gıda ve ev eşyası yardımında bulundu. Özmen ailesinin evinin bir bölümünün yıkıldığını gören Belediye Başkanı Arslan, yıkılan evlerinin tamiratını belediye imkanları ile üstleneceği sözünü verdi. Özmen ailesinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Arslan, bu yardımları sadece Ramazan ayı münasebetiyle değil, daha önceden tanıdığımız ihtiyaç sahibi 2 bin aileye yardımlarda bulunduklarını söyledi. Ramazandan dolayı her gün bir vatandaşın evinde iftar yaptığını belirten Arslan, "İnşallah fırsat buldukça, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarına misafir olacağız. Ağrı'da yardımlaşma kültürünün çok güzel bir şekilde işlediğini, biz olmazsak da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza komşuları ve tanıyanları tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Evleri temizleniyor, yemek ikramları yapılıyor ve çeşitli ihtiyaçları gideriliyor. Bu vatandaşlarımız açısından çok güzel bir tablo. Vatandaşlarımızın bu duyarlılığı bizi çok sevindiriyor. Bizler devlet olarak hem bu kardeşimize hem de diğer vatandaşlarımızın yanında olacağız. Vatandaşlarımıza yardım konusunda üstümüze ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Ev sahibi Nuh Can Özmen ise, yapılan yardımlardan dolayı Belediye Başkanı Arslan'a teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan Özmen Ailesiyle İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement