Başkan Çerçi ile Siyekli'de Vatandaşlarla Sahur Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi ile Siyekli'de Vatandaşlarla Sahur Yaptı

Başkan Çerçi ile Siyekli\'de Vatandaşlarla Sahur Yaptı

Teravih namazını Maldan Mahallesinde kılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Siyekli Mahallesinde vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.

12.07.2015 16:40

Teravih namazını Maldan Mahallesinde kılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Siyekli Mahallesinde vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. Her zaman halkla iç içe olan Başkan Çerçi'nin kendileri ile birlikte sahur yapmasından memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri Başkan Çerçi'ye, "Biz seni bildiğimiz için başımıza başkan seçtik." dediler.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile AK Parti Genel Başkan Danışmanı Mustafa Elitaş'ın da katıldığı iftar programının ardından Maldan Mahallesinde Yunusemre Belediyesince düzenlenen iftar programına katıldı. Maldan Mahallesindeki iftar programına Başkan Çerçi'nin yanısıra Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur ve birim müdürleri de katıldı. Teravih namazını Maldan Mahallesinde kılan Başkan Çerçi, namazdan sonra vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle Muhtarı Ramazan Şeker'den mahallesinin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Çerçi ayrıca, mahalledeki gençlerle birlikte mahalle kahvesinde boks maçı izledi.

Maldan Mahallesindeki programının ardından Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz'ün daveti üzerine Siyekli Mahallesine geçen Başkan Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı. Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Kılıç Kaya, Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir de eşlik etti. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçi, sahurunu da vatandaşlarla birlikte yaptı.

"HER ZAMAN SİZİNLE BERABERİZ"

Her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu söyleyen Başkan Çerçi, "Sizler beni 23. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili olarak Ankara'ya göndermiştiniz. O zaman sizin içinizden birisiyim demiştim. Biz dün ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Dün de içinizdeydik, bugün de içinizdeyiz, Allah'ın izni ile bundan sonra da her daim sizin içinizde olacağız. Ramazan ayının ruhuna uygun programlarla her gün bir başka mahallede vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Daha bir gün olsun kendi evimde iftar yapmadım. Eşim ile beraber vatandaşlarımızla iftarımızı yapıyoruz. Bu sahurda da sizlerle beraber olalım istedik. Allah nasip etti ve şuan sahuru hep birlikte yapıyoruz." dedi.

Başkan Çerçi'nin kendileri ile birlikte sahur yapmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen Mahalle sakinleri "Biz seni bildiğimiz için başımıza başkan seçtik" derken Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz ise davetine icabet eden Başkan Çerçi'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi ile Siyekli'de Vatandaşlarla Sahur Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement