Başkan Demir, Öğrencilere 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' Seti Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Demir, Öğrencilere 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' Seti Hediye Etti

Başkan Demir, Öğrencilere \'İnteraktif Eğitim Hizmeti\' Seti Hediye Etti

Kastamonu’nun Cide ilçesi Belediye Başkanı Nejdet Demir tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere ’İnteraktif Eğitim Hizmeti’ seti hediye edildi.

01.03.2016 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide ilçesi Belediye Başkanı Nejdet Demir tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' seti hediye edildi.

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, okullara devam eden tüm öğrencilere derslerinde başarılarını arttırmak için 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' seti hediye etti. İnternet üzerinden online okul sistemi aracılığı ile öğrenciler derslerinde öğrendikleri konuları pekiştire-bilecekler. Bu amaçla her öğrenci ve öğretmene şifreleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Cidebilgievi.com sitesinden eğitimciler ve öğretmenler dersleri takip edebilecekler. Ücretsiz olarak Cide Belediyesi tarafından sunulan hizmet ile öğrenciler dersleri eğlenceli bir ortamda görme imkanı bulabilecek.

Belediye Başkanı Nejdet Demir, İnteraktif Eğitim Hizmeti ile ilgili 1000 adet öğrenci ve 120 adet öğretmenlerin kullanacağı İnternet şifrelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan'a teslim etti. Belediye Başkanı Nejdet Demir, teslim sırasında 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' ile ilgili öğrencilere şu mesajı verdi; "Sevgili öğrenciler, Geleceğin yöneticileri, idarecileri sizler olacaksınız, ama önce iyi bir eğitim almak bu yoldaki en önemli adımdır. Eğitim yolunda yapılacak her adımın ülkemizin ve milletimizin geleceği için yapıldığını bilerek sizler için hazırladığımız bu "İnteraktif Eğitim Sistemini" sizlere hediye ediyorum. Ayrıca bu çalışmamızla sizlere, bilgiyi daha eğlenceli ve akılda kalıcı kılarak, yardımcı olmanın gururunu yaşıyorum. İnteraktif Eğitim Sistemimizin sizlere faydalı olacağını umut ediyor, başarılarınızın devamını diliyor ve hepinizi gözlerinden öpüyorum. Çok çalışalım, çalışkan olalım."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan'da başkan Demir'e teşekkür ederek, "Eğitim öğretim ile böylesine ilgili bir Belediye Başkanımız olduğu için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz doğrusu çok şanslılar. Okullarımızın fiziki kapasitelerinin geliştirilmesi için her zaman yanımızda olan sayın başkanımız, bu sefer de onların öğretim kalitelerini arttırmaları, derslerinde başarılı olmaları için böylesine güzel bir hizmeti hediye etti. Kendisine Cide eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demir, Öğrencilere 'İnteraktif Eğitim Hizmeti' Seti Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement