Başkan Doğan'dan Fatih'e Mahalle Konağı Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Fatih'e Mahalle Konağı Müjdesi

Başkan Doğan\'dan Fatih\'e Mahalle Konağı Müjdesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın mahallelerdeki inceleme gezileri devam ediyor.

13.06.2014 11:23  Güncelleme: 11:24

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın mahallelerdeki inceleme gezileri devam ediyor. Başkan Doğan'ın son adresi Fatih Mahallesi oldu.

Başkan Doğan'a Fatih Mahallesi inceleme gezisinde Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yıldız, Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Öğretmen ve mahalle muhtarı Metin Kılıç eşlik etti.

Mahalleyi cadde sokak gezerek sorunları yerinde gören ve vatandaşlarla sohbet eden Doğan, Fatih mahallesine mahalle konağı müjdesi de verdi. Başkan Doğan, "5 yıl önce göreve geldiğimizde başlattığımız mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız sokakta belediyecilik anlayışıdır. Vatandaşı belediyeye değil belediyeyi halkın ayağına götürüyoruz. Bunun da yararını çok görüyoruz" dedi.

Bakan Doğan, Salim Çolak Parkı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, Başkan Doğan'ı aralarında görmekten mutlu olduklarını belirterek, "İzmit'teki belediyecilik anlayışı herkese örnek olsun. Belediyenin en yetkili kişileri ayağımıza kadar gelip sorunlarımızı dinliyor" şeklinde konuştular. Mahalle sakinleri, "Son zamanlarda parklarımızda ve çevresinde uyuşturucu madde kullananlar görülmeye başlandı" diyerek bu konuda Başkan Doğan'dan yardım da istediler. Başkan Doğan'da vatandaşlardan çocuklarına sahip çıkmalarını isteyerek, "Bu konuda ilgili birimlerle görüşeceğim. En etkili yöntem, çocuklarımızı uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu konuda en büyük görev siz anne babalara düşmektedir" dedi.

Vatandaşlar, Doğan'a ulaşım ve okul isteklerini de ilettiler. Başkan Doğan, "Vatandaşımızın isteği bizim için görevdir. Belediyemizi ilgilendiren konuları çözmek kolay. Diğer birimleri ilgilendiren konuların da takipçisi olacağız. Ayrıca, bir çok mahallemizde olduğu gibi Fatih'de de mahalle konağı yapmak istiyoruz. Bu konuda yer arayışı içindeyiz. Yer sorununu çözünce hemen işe başlayacağız" şeklinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı, Fatih Mahallesi'nde çocuklara top hediye etti. Doğan ayrıca 7 aylık Harun Enes Danışman ile de yakından ilgilendi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Fatih'e Mahalle Konağı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement