Başkan Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr.

06.09.2013 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belsa çevresi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Abdurrahman Yüksel Caddesi'ndeki kahvaltılı buluşmada Başkan Doğan, yaptıkları hizmetleri anlattı. Hizmetin siyaseti olmayacağını anlatan Başkan Doğan, "Yaptığımız işlerle kentin çehresini değiştiriyoruz. Üçyol'da, Acısu'da, Belsa çevresindeki düzenlemeler kentimize değer katmaktadır. İkizliçeşme'deki çalışmalar da yakında bitecek. Belsa çevresindeki çalışmalara parelel olarak cephe iyileştirmesi de yapılacak. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Bu kent hepimizin. Yapılan her hizmet kent insanına artı olarak dönmektedir. Cephanelik, Gölkay sadece o bölgeye değil bütün İzmit esnafı için önemlidir. Buna böyle bakmak lazım" dedi.

Başkan Doğan, yapılan işlerde kaliteye önem verdiklerini de ifade ederek, "Belsa olsun diğer yerlerde olsun kullanılan malzeme son derece kalitelidir. Bu kalitedeki malzemeyi Paris'te bile bulamazsınız. Paris'teki parklar bizim parklarımız kadar güzel değildir. Biz, insanımıza değer veriyoruz. Türk insanı her şeyin en iyisini hak ediyor. Yeter ki ülkemizde birlik beraberlik olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş'ın da katıldığı bölge esnaflarından Ekol Tekstilin sahibi Hüseyin Oruçoğlu, Başkan Doğan'a yapılan hizmet için çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Doğan kahvaltının ardından Belsa çevresinde incelemelerde bulundu. Doğan, Belsa'nın Özel Akademi Hastanesi tarafındaki girişine Kıbrıs ve Kore Şehitleri anısına yapılan rölyef çalışmasını da inceleyerek, "Tarihimize ve tarihi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement