Başkan Doğan, Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Doğan, Öğretmenleri Unutmadı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, öğretmenler günü nedeniyle Yahya Kaptan'da ikamet eden emekli öğretmen Türkan Solan'ı ziyaret etti.
Eğitime verdiği önemle bilinen ve bu alanda yaptığı yatırımlarla her zaman eğitime destek sağlayan Başkan...

24.11.2013 11:34

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, öğretmenler günü nedeniyle Yahya Kaptan'da ikamet eden emekli öğretmen Türkan Solan'ı ziyaret etti.

Eğitime verdiği önemle bilinen ve bu alanda yaptığı yatırımlarla her zaman eğitime destek sağlayan Başkan Doğan eğitimcileri de verdikleri emeklerden dolayı yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda her fırsatta öğretmenlerle bir araya gelen Doğan, öğretmenler gününde de eğitimcilerin yanında oldu. Başkan Nevzat Doğan'ın emekli öğretmen Türkan Solan'ın evine yaptığı ziyarette Ak Parti ilçe yöneticisi Sevda Uzun, emekli öğretmenler Fatma Ersoy, Nurten Uysal,Saadet Konuk ve Doğan'ın ablası emekli öğretmen Türkan Uçar da hazır bulundu. Doğan, eğitimcilerin insan yaşamında ki önemine dikkat çekerek, toplumun gelişmesinde, verdikleri çabalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak da eğitime katkı sağladıklarını söyledi.

Eğitimcilerin her dönemde var olduğunu söyleyen Doğan, "Bazen anne ve babadan daha fazla öğretmenler yer edinir. Özellikle ilköğretim okulu hayatında olan öğretmenler asla unutulmazlar. Öğretmenlerimize ayrı bir vefa duygusu hissediyoruz. Bizde bugüne kadar, eğitim alanında bir harf öğretmeye çalışanları minnetle anıyoruz. Onlara olan vefa borcumuzu asla unutmayacağız" diyerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement