Başkan Dr. Tuncay Acehan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dr. Tuncay Acehan'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Dr. Tuncay Acehan\'dan Teşekkür Mesajı

Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda AK Parti’den Çubuk Belediye Başkanı seçilen Dr. Tuncay Acehan, verdikleri oylarla partisine ve kendisine teveccüh gösteren ilçe halkının güvenini boşa çıkarmamak için büyük çaba göstereceklerini kaydetti.

01.04.2014 14:08

Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda AK Parti'den Çubuk Belediye Başkanı seçilen Dr. Tuncay Acehan, verdikleri oylarla partisine ve kendisine teveccüh gösteren ilçe halkının güvenini boşa çıkarmamak için büyük çaba göstereceklerini kaydetti.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Çubuk halkının demokratik haklarını sandığa giderek en güzel şekilde kullandığını ve sonucunda da partilerine bir kez daha büyük bir güç ve teveccühle önümüzdeki beş yılda ilçeye hizmet etme şansını verdiğini ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, iktidarıyla, büyükşehir belediyesiyle, genel ve yerel idare işbirliğinde söz verdikleri tüm projeleri hep birlikte hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik içerisinde sorunsuz ve güzel bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Acehan, halkımızın kendisine ve partisine olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan tüm Çubuk'u kucaklayan bir hizmet anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Halka hizmet eden Hakka hizmet eder anlayışıyla halka hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Acehan, sözlerine şöyle devam etti:

"Halkımızın iradesine ve sandık sonuçlarına karşı vakar bir duruş sergileyen diğer Siyasi partilerimizin adaylarına da teşekkür eder, bundan sonra ki hayatlarında başarı ve esenlikler dilerim. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde büyük emek sarf eden başta İlçe Kaymakamımız Cemal Şahin'e ve nezdinde Emniyet ve Jandarma görevlilerimize, İlçe Seçim Kurulu görevlilerimize, sandık kurullarımızın başkan ve üyelerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Seçim çalışmaları boyunca şahsıma ve partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen siz değerli halkımız başta olmak üzere, ilçemize gelerek bizlere bu zorlu süreçte omuz veren bölge milletvekillerimiz ve Başbakan Yardımcımız Emrullah İşler'e Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Salih Kapusuz'a, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Haluk İpek'e, Ak Parti Ankara Milletvekillerimiz Cevdet Erdöl'e, Ahmet İyimaya'ya, Zelkif Kazdal'a, Seyit Sertçelik'e, Nurdan Şanlı'ya, AK Parti İl Başkanımız Murat Alparslan'a ve nezdinde il teşkilatımıza, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'e ve nezdinde büyükşehir belediyesi çalışanlarına, AK Parti ilçe Başkanımız Av. Baki Demirbaş ve ilçe teşkilatımızın tüm kademelerine, belediye meclis üyelerimiz ve adaylarımıza, sandık kurullarımızda görevli üyelerimiz ve müşahitlerine, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkan ve üyelerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunar, 30 Mart yerel seçim sonuçlarının hem ülkemize hem de hepimizin ortak değeri ve önceliği olan Çubukumuza hayırlara vesile olmasını temenni ederim." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dr. Tuncay Acehan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement