Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Muhtarları Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Muhtarları Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlar ile bir araya geldi.

20.08.2015 13:56  Güncelleme: 14:18

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlar ile bir araya geldi.

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki makamında muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Dündar, "Düzenli olarak bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla dayanışma içerisinde hareket ederek, mahallelerimizin sorunlarını bir bir çözüyoruz" dedi.

Altıparmak, Kuruçeşme, Kırcaali, Mehmet Akif, Kiremitçi, Hocahasan, Hüdavendigar ve Doğanevler mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi, 136 mahallesi ve 830 bini bulan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük dördüncü ilçe belediyesi. Belediye olarak tüm mahallelerimizde bir çalışma yürütüyoruz. Hemen her mahallemizde bir şantiyemiz var diyebilirim. Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler. Kendileri ile sık sık bir araya gelip hem sorunları tepit ediyoruz, hem de koordineli bir çalışma yürüterek bu sorunlara birlikte çözüm üretiyoruz" diye konuştu.

Belediye başkan yardımcılarından Halil Döner'in muhtarların meselelerine çözüm üretmekle görevlendirildiğini belirten Başkan Dündar, "Başkan yardımcılarımızdan Halil Döner, muhtarlarımızın meselelerinin çözümü ile doğrudan ilgilenen isim oldu. Kendisi bu konuda son derece tecrübeli isim" dedi.

Osmangazi'de başlattıkları tek tip muhtarlık çalışması ile bugüne kadar talep eden mahallelerin tamamında muhtarlık binalarını yeniledikleri belirten Dündar, "Belediye olarak, öncelikle kendilerinin yer meselesini çözdük. Sadece fiziki mekan olarak değil, aynı zamanda teknik donanım olarak ta muhtarlarımıza destek olduk. Bilgisayar ve yazıcısı olmayan, yada eskiyen muhtarlarımızın tamamına bilgisayar ve yazıcı dağıttık. Günümüzün teknolojik imkanlarından faydalanarak, vatandaşlara daha sağlıklı hizmet sunmalarına katkı sağladık. Osmangazi'de vatandaşlara hizmet noktasında muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement