Başkan Durak'tan Minik Arda'ya Anlamlı Sürpriz - Son Dakika
Yerel

Başkan Durak'tan Minik Arda'ya Anlamlı Sürpriz

Başkan Durak\'tan Minik Arda\'ya Anlamlı Sürpriz

Karşıyakalı 6 yaşındaki Arda Tokmak spina bifida hastalığı nedeniyle yürüyemiyor.

07.01.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyakalı 6 yaşındaki Arda Tokmak spina bifida hastalığı nedeniyle yürüyemiyor. Hayatta en sevdiği şey ise, trenle seyahat etmek. Babasının işten gelmesini dört gözle bekleyen minik Arda, akşamları yaptığı kısa seyahatlerle mutlu oluyor.

Karşıyaka'nın Şemikler Mahallesi'nde yaşayan Türkan ve Murat Tokmak çiftinin 6 yaşındaki oğlu Arda, bir omurilik hastalığı olan spina bifida ile dünyaya gelmiş. Bu hastalık nedeniyle yürüyemeyen Arda'nın geçtiğimiz haftalarda, sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Tokmak Ailesi'ni ziyaret eden Birsen Durak, minik Arda'nın en sevdiği şeyin trenle seyahat olduğunu öğrenince, ona bir başka sürpriz daha hazırladı.

Karşıyaka Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hülya Polat ile birlikte İZBAN istasyonuna gelen 3 kişilik Tokmak Ailesi, karşılarında Belediye Başkanı Cevat Durak'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu sürpriz karşısında çok mutlu olan minik Arda, Başkan Durak ile trenle seyahat etmenin keyfini yaşadı. Seyahat boyunca sevimliliğiyle ilgi odağı olan Arda'da, Başkan Durak da, hayatlarının en anlamlı seyahatini gerçekleştirdi.

Arda'nın birbiri ardına gelen sorularını yanıtlayan Başkan Durak, "Hiçbir şey bir çocuğun gülümsemesinin dünyaya yaydığı mutluluktan daha kıymetli değildir" diye duygularını dile getirdi. Minik Arda ile Başkan Durak'ın keyifli tren seyahati Mavişehir İstasyonu'nda son bulurken, geriye, yaşanan bu güzel günün mutluluk dolu gülümsemesi kaldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Durak'tan Minik Arda'ya Anlamlı Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement